Boerderij ‘De Verwondering’

Met uitzicht op de Goudriaanse Polder verhuren wij een prachtig gebouw met vijf kamers (allen eigen sanitair) met in totaal 15 bedden.

Dit gebouw verhuren we in de weekenden aan groepen (families, vrienden, toneelverenigingen, alpha-cursussen, schilderclubs, etc.

Door de week verhuren we de kamers afzonderlijk aan toeristen (binnen en buitenland) of mensen die om zakelijke redenen in de omgeving moeten zijn.

‘Het Groene Wout’

Het Groene Wout is inmiddels al 12 jaar gericht op de toeristisch en recreatieve sector.

Ons aanbod bestaat uit:

Verhuur op basis van B&B, hiervoor gebruiken wij onze accommodatie ‘in de Boerderij’. Alle 5 kamers beschikken over een eigen badkamer en de accommodatie is van alle hedendaagse gemakken (wifi, tv etc.) voorzien.

Verhuur op basis van groepsaccommodatie, hiervoor gebruiken wij onze accommodatie ‘de Rijtuigenschuur’. Deze vrijstaande accommodatie is beschikbaar voor gezelschappen tot 15 personen, specifiek gericht op gezinnen met kinderen. De tuin is afsluitbaar, de accommodatie is ruim opgezet. Daarnaast is de accommodatie rolstoeltoegankelijk en beschikt over een aangepaste slaapkamer en badkamer. Ook deze accommodatie beschikt over wifi en tv.