Welkom bij dé Vacaturebank van Goudriaan:

Zoekt u Goudrianers dan bent u hier aan het goede adres.

Goudriaan kent vele  bedrijven en verenigingen en zoekt daarvoor ook regelmatig bestuursleden. Deze site kan als hulpmiddel gebruikt worden om nieuwe leden te zoeken. Ook als u als bedrijf of particulier iemand zoekt voor hand- en spandiensten, zoals in de huishouding of de tuin, laat het hier dan weten:

Brandweer Goudriaan Ottoland

Zoekt een:

Wat houdt vrijwilliger zijn in?

Witregel

Hoeveel tijd kost het?

Krijg ik een vergoeding?

Wat wordt er van mij verwacht?

Branweerman / Brandweervrouw

Samen met een hechte club enthousiaste vrijwilligers staan wij 24/7 paraat voor Goudriaan/ottoland en omstreken. Je hoeft zeker geen 7 dagen per week dag en nacht beschikbaar te zijn, maar wel minimaal 50% hiervan. Vrijwilligers worden opgeroepen via een pager en gaan dan zo snel mogelijk vanuit huis of vanuit hun werk naar de kazerne. Hier trekken ze hun brandweerpak aan en gaan naar het incident.

Dit is natuurlijk altijd anders, maar gemiddeld 14 uur per maand. Hier zitten de oefenavonden en de uitrukken in meegerekend. (De opleiding zit hier niet bij gerekend)

De brandweer regelt dat je wordt opgeleid tot manschap A, de kosten van de opleiding worden volledig door de brandweer betaald. Daarnaast krijg je een vergoeding voor oefeningen en uitrukken. Ja je leest het goed, je krijgt betaald voor het uitoefenen van je hobby/vak!

~Je werkt of woont in Goudriaan of er in de buurt van.
Om het werk van brandweerman-/vrouw te kunnen uitvoeren, heb je een goede gezondheid en conditie nodig. Daarnaast verwachten wij van je dat je goed kunt samenwerken, dat je stressbestendig bent en tegen een stootje kunt. Je moet immers snel in actie kunnen komen zonder dat je van tevoren weet wat er aan de hand is. Dag en nacht. Tenslotte moet je bereid zijn om te studeren voor de landelijk erkende vakdiploma’s.

We hopen je snel te mogen verwelkomen bij ons op de post!
Voor meer info kijk op de Facebook pagina Brandweer Goudriaan-Ottoland of kom eens op d dinsdagavond langs.

Klankbordgroep Goudriaan

Zoekt een:

Wie zoeken wij:

Witregel

Functie inhoud/ taken:

contactgegevens:

Vergoeding:

Algemeen bestuurslid

Ben je geïnteresseerd in dit dorp/politiek en werk je graag mee aan de leefbaarheid van Goudriaan dan zoeken wij jou.

ca. 6 x per jaar vergaderen en taken uitvoeren voortkomend uit de vergadering.

Lijkt het je leuk om onze club te vergezellen, neem dan contact op via Klankbordgroep@goudriaan.info

De deelname is op vrijwillige basis.

Gemeente molenlanden

Wilt u graag gemeente breed uw steentje bijdragen, neem dan een kijkje op de website van de vrijwilligersbank van Molenlanden. Hier worden ook veel helpende handen gezocht.