’t Raadhuis eten en drinken

Het Raadhuis staat voor alle dingen waar we zelf heel blij van worden.

We houden wel van contrast, we verbinden de oude details van het Raadhuis met nieuwe elementen en ook in de keuken zijn onze gerechten zowel vertrouwd als uitdagend.

Maar naast goed eten houden we vooral van gezelligheid. Oh, en lekkere biertjes van de tap. Of een goede bak koffie met een krantje in de morgen, ook fijn! En bijkletsen met een tafel vol lekkere hapjes en drankjes…

Nouja, zo zouden we nog wel even door kunnen gaan maar – je voelt hem al – het is veel gezelliger als u gewoon een keertje langskomt! Dan laten we het u zelf zien.

Tot snel!

Wijngaarden

In het raadhuis kunt een heerlijk wijntje proeven maar wist u dat er ook twee wijngaarden in Goudriaan zijn.

Namelijk Chateau du Tets en Domein Oosteind. Op afspraak is er bezoek mogelijk.

De Slingelandse Plassen

De Slingelandse plassen is het natuurgebied ten zuiden van Goudriaan.

Dit gebied is uitermate geschikt voor recreatie. Tussen het parkeerterrein en de ligweide zijn toiletten aanwezig. Er is zwemgelegenheid bij het strandje, een ligweide en een kleine speeltuin. Om de plas zijn verschillende wandelpaden, bankjes, en afvalbakken.

Honden zijn toegestaan in het recreatiegebied, mits zij zijn aangelijnd. Ter hoogte van de zwemwaterlocatie is een verbod op honden en paarden. Op de noordelijke plas zijn veel vogels aanwezig, voornamelijk waterkoeten en smienten.

Blauwalg?.. Check het hier.

De speeltuin

Speeltuinvereniging de Wetering zet zich in om de kinderen van Goudriaan veel speelplezier te geven in een goed onderhouden speeltuin. Woon je in Goudriaan en ben je nog geen lid, spreek ons gerust aan! Ben je geen lid en kom je zomaar een keer spelen, vragen we een kleine vergoeding zoals aangegeven op het hek van de speeltuin. 

Met elkaar kunnen we de speeltuin in zijn huidige staat houden! Alvast bedankt!

Varen

Sloep varen bij ’t Raadhuis

Onze sloep biedt plaats aan 8 personen. De sloep is voorzien van luxe kussen set en zonneklep. Voor vertrek geven we u een heldere uitleg over
het varen, de regels op het water en de leukste vaarroutes.
De schipper moet minimaal 18 jaar zijn en geldig legitimatiebewijs bij zich hebben. Een vaarbewijs voor onze sloep is niet nodig.
De sloep is goed wendbaar en makkelijk te bedienen.

Kano varen bij Hermineke

Er zijn 8 kano’s te huur, voor maximaal 16 personen. Het is goed mogelijk om in de Goudriaanse polder te varen. Maar ook bijvoorbeeld op de Giessen.

Huurprijs is in overleg.
Voor info: Mail@hermineke.nl