Stichting Duurzaam Molenlanden is sinds kort gestart met het plaatsen van elektrische deelauto’s in kernen in de gemeente Molenlanden. Bij voldoende animo kan er ook in Goudriaan een deelauto worden geplaatst. Inschrijven is mogelijk via deze link. Voor meer informatie kunt u onderstaand persbericht lezen of naar de website van Stichting Duurzaam Molenlanden gaan.PERSBERICHT
Eerste deelauto’s naar Goudriaan

Na een succesvolle interessepeiling hebben stichting Duurzaam Molenlanden, gemeente Molenlanden en OnzeAuto de knoop doorgehakt. We gaan starten met de voorinschrijving voor elektrische deelautos in de gemeente Molenlanden. Dit doen we in 5 kernen, waaronder ook in Goudriaan.

Locaties

Waarschijnlijk komt de eerste deelauto te staan in de buurt van de Wetering. Mochten er nog veel meer inwoners van Goudriaan willen meedelen, dan wordt het aantal auto’s verhoogd en opnieuw gekeken welke locaties hiervoor geschikt zijn. Zodat straks de deelauto voor iedereen beschikbaar is. Er wordt ook gekeken of er voldoende laadmogelijkheden zijn in deze kern.

Stimuleringsbudget

Je kunt je nu al aanmelden voor de deelauto. Dat kan op https://www.onzeauto.com/samenslimrijden/goudriaan. Je gaat pas betalen als de auto’s er ook echt staan. Behoort jouw aanmelding tot de eerste 45? Dan ontvang je een stimuleringsbudget van wel €50 euro aan rijtegoed.

Samen Slim Rijden Goudriaan is een samenwerking tussen stichting Duurzaam Molenlanden, gemeente Molenlanden en OnzeAuto.