Welkom bij de Multistee

Vanaf 1 september 2016 is het beheer van ons dorpshuis overgedragen aan de stichting Multistee Goudriaan. Deze enthousiaste groep vrijwilligers houdt de Multistee draaiende. Veel verenigingen maken gebruik van het dorpshuis. Voor meer informatie over de activiteiten, zaalhuur en agenda neem een kijkje op de website.

Onderstaand een aantal iniatatieven die plaatsvinden in de Multistee.

Brei-café

Elke donderdagmiddag vanaf oktober tot eind april is het een gezellige boel in de Multistee. Dan is het Breicafé geopend en komen er creatieve- en ook niet-creatieve dames bij elkaar. Er worden dan patronen uitgewisseld… ideeën opgedaan… elkaars werken worden bewonderd… handwerkproblemen worden met elkaar opgelost… en de laatste dorpsroddels worden doorgenomen. Natuurlijk wordt er ook koffie en thee gedronken en wordt er door de dames vaak wat lekkers meegebracht voor bij de koffie… Iedereen is welkom… ook als men niet van handwerken houd maar wel van gezelligheid in de wintermaanden… Inloop vanaf 14.00 uur… De kosten bedragen 3 euro per middag.

Smakelijk

Vanaf het moment dat we begonnen aan het project Multistee, hebben we altijd de wens gehad om iets te organiseren wat met eten te maken heeft. Samen eten verbindt. Samen eten is een gemakkelijke en leuke manier om oude bekende en nieuwe mensen te ontmoeten. Want smakelijk en gezond eten is dubbel genieten als dat in goed gezelschap plaats vind.

Daarom organiseren we iedere maand in de Multistee een gezamenlijke maaltijd. We hebben voor deze activiteit ook een heel toepasselijke naam bedacht, namelijk `Smakelijk`.

U kunt voor slechts € 6.00 pp smakelijk genieten van een vers gekookte maaltijd in een gezellige omgeving. De drankjes die u eventueel wilt nuttigen zijn uiteraard voor eigen rekening. Heeft u geen zin om voor u zelf, of voor uw gezin te koken, of wilt u gewoon met anderen gezellig aan tafel zitten,dan bent u van harte welkom!

We zijn de laatste donderdag van de maand open vanaf 17.30 uur tot ongeveer 19.30 / 20.00 uur en willen gezamenlijk aan de maaltijd beginnen rond 18.00 uur.

In verband met het covid19 virus is deze activiteit tot nader orde gestopt