Adriaan van Vuuren

(onze) Adriaan van Vuuren

Ik ben Adriaan van Vuuren en ik ben in Goudriaan geboren en ik woont er nog: ik ben een echte Goudrianer.

Ik houd van fietsen, met de hond wandelen en voetbal kijken natuurlijk.

Ik ben boer geweest en werk nu als ZZP’r voornamelijk bij hoveniersbedrijven.

Waar ik in Goudriaan woon?: ‘’Ik woon op het Oostend, ik heb heel veel buren gehad en het zijn allemaal beste, leuke en lieve buren. Ja een leuke samenhorige buurt. 

Wat ik het mooiste in Goudriaan vindt?: Nou ik vindt heel Goudriaan wel mooi, de bomen langs de weg enzo. Wat ik wel afschuwelijk vindt is dat hoge riet aan de weg ik kon de buurvrouw aan de overkant niet meer zien. 

Waar in Goudriaan ik het liefste kom?: Ja.. ja. de laatse tijd zit ik veel bij Harry dat is gewoon mijn beste vriend geworden sinds een jaar of vijf/zes. Maar goed door de kaai wandelen en zo door de boezem terug vind ik ook mooi, dat is dan een heel rondje en dat is toch nog anderhalf uur bij de avondvierdaagse zeggen ze dat het tien kilometer is. 

Als ik in één zin iets over Goudriaan zou moeten zeggen, dan is dat voor mij de samenhorigheid. Toen ik in het ziekenhuis heb gelegen, heb ik zoveel kaarten gehad, Goeiemorgen! Ik denk dat het er wel 300 waren, ik heb ze trouwens nog. Ik lag toen wel vier weken in het ziekenhuis dus dan krijg je er wel meer dan als je er maar een paar dagen ligt. Dat deed me echt goed!

Wat ik nog mis in Goudriaan?: Misschien een bruin kroegje: zoals vroeger in het Raadhuis; biljarten en een biertje. Al heb je nu ook leuke dingen zoals de vrijdagavonden in de Multistee.

Wat de kenmerken van een echte Goudrianer zijn?: ‘’Altijd voor elkaar klaarstaan, als er wat aan de hand is’’